Facilitair Steunpilaar           
Van betekenis zijn!!!                   

Organisatie

Binnen een facilitaire organisatie is altijd wel iets te verbeteren, interne medewerkers zijn soms "bedrijfsblind" geworden op de bestaande processen, dit kan soms ook anders worden ingericht en/of worden verbeterd. 


Middels een Facilitaire QuickScan kijk ik op bepaalde momenten mee met de facilitaire processen en procedures.  Uit deze Facilitaire Quickscan komen verbeterpunten die er vervolgens voor kunnen zorgen dat er verbetering kan worden aangebracht, in tijd, geld, middelen en/of mensen. 


Ik kan deze Facilitaire Quickscan uitvoeren, zodat de verbeterpunten intern worden opgepakt, uiteraard ben ik ook graag van betekenis in het eventuele vervolgtraject.


Ook voor onderdelen van de facilitaire organisatie kan een Quickscan worden gedaan, denk hierbij aan: 

- HACCP / Hygiëne

- ARBO

- DKS

- Afval verwerking

- Bedrijfshulpverlening (BHV)

- Inkoop zowel Intern als Extern


Ook de organisatie van het beschrijven van de facilitaire processen en/of procedures is een tijdrovende klus waar ik me volledig op kan storten, zodat de facilitaire medewerkers zich kunnen bezig houden met de dagelijkse werkzaamheden. 


In vele gevallen kan ik ook worden ingezet als: Facilitair leidinggevende, denk hierbij aan een tijdelijk Facilitaire teamleider, Facilitair coordinator of Facilitaire Teamcoach. Afdelingen waar ik ervaring mee heb is, Receptie, Restaurant, Keuken, Technische dienst, Linnenkamer, Huishoudelijk medewerkers & Zorgassistenten. 


Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, bel 06-14189974